I nästan 40 år har jag arbetat som ridinstruktör! På 90-talet ramlade jag över en bok av en välkänd brittisk tränare, som rekommenerade alla ryttare att börja med feldenkraismetoden. Efter några månader hos en svensk feldenkraispedagog var jag fast. De positiva förändringarna hos mig själv och mina elever förde mig till Tyskland och den 4-åriga feldenkraisutbildningen. I år firar jag faktiskt 20-års jubileum som feldenkraispedagog!

Min bok "Feldenkrais för ryttare" (BookLund, Sweden, 2016) är utgiven på samma förlag som Moshe Feldenkrais böcker. Du kan köpa den hos exempelvis Adlibris eller Bokus.
Boken finns också på engelska (under titeln "FeldenRide) och tyska ("Feldenkrais für Reiter).

Jag driver min praktik och ridskola på en gård utanför Blentarp i Skåne.
Dessutom samarbetar jag med det tysk-amerikanska dressyrparet Thomas och Shana Ritter samt min brittiska kollega Catherine McCrum. Här handlar det om dressyrkurser on-line, men även renodlade feldenkraiskurser.

Som komplement till feldenkraisen har jag gått utbildningar inom hypnos och till Mindfulnessintruktör. Också dessa har visat sig vara kraftfulla vägar till utveckling och växande.

Hästar har varit min stora passion ända sen jag var en liten flicka. Med denna passion i grunden fokuserar jag på att hjälpa ryttare och hästar att utvecklas tillsammans utifrån respekt och glädje.

Varmt välkommen till mig!